Bodil Valero skriver om Coronaåret

Jag och en väninna har samlat berättelser från vänner och bekanta om tiden i lockdown i världen. Nu när den är klar har den uppmärksammats av Hälsingetidningarna, Gefle Dagblad och P4 Gävleborg trots att jag inte kunnat ta mig hem och presentera boken pga nya restriktioner. För Marion och mig som båda är aktiva inom bistånd var det självklart att inte bara se till våra ”lyxproblem” i vår egen lilla plaskdamm utan att fundera över hur det var för våra vänner och bekanta runtom i världen och beroende på om det var gamla, unga, bodde i lägenhet, på landet, krig eller fred etc. I boken finner man 27 väldigt personliga berättelser. Jag bifogar här länk till artiklar och radio. Den som vill beställa en bok kan göra det genom att skriva till mig bodil.valero@gmail.com

Gefle Dagblad

Hela Hälsingland

P4 Gävleborg

Och här också en av dem i pdf